Προσκαλέστε περισσότερους πελάτες μέσα στην επιχείρηση σας με το InsideView

Με το Google Business View, οι πελάτες σας μπορούν να «περπατήσουν» στο εσωτερικό της επιχείρησής σας - να ανακαλύψουν τους χώρους, την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση ακόμα και τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας, ενώ ταυτόχρονα εξοικειώνονται με την επιχείρηση σας, με έναν ευχάριστο, διαδραστικό, έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο, σαν να βρίσκονταν εκεί!


Η GOOGLE™ ΕΙΝΑΙ Νο1 μηχανή αναζήτησης στο Ελληνικό και το παγκόσμιο Internet.

Το 89% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν για τις αναζητήσεις τους την Google™, ενώ κατά την αναζήτηση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα*, το 62% χρησιμοποιεί την Google™! Σκεφτείτε το, είστε και εσείς καθημερινός χρήστης των υπηρεσιών της Google!

Tο 89% χρησιμοποιεί για τις αναζητήσεις τους την Google™

Tο 62% χρησιμοποιεί την Google για την αναζήτηση επιχειρήσεων.

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επιχείρησή σας με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, που επιτρέπει στους χρήστες της Google να πάρουν μια «γεύση» πριν από την άφιξή τους. Αυτές οι συναρπαστικές εικονικές εμπειρίες εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους υποψήφιους επισκέπτες και πελάτες σας.

Διπλασιάστε το ενδιαφέρων για την επιχείρηση σας

Οι εικονικές περιηγήσεις συμβάλουν στο διπλασιασμό του ενδιαφέροντος σε καταχωρήσεις επιχειρήσεων. Όσοι προβάλλουν μια καταχώριση με εικονική περιήγηση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να ενδιαφερθούν να κάνουν κάποια αγορά σε αυτή. Επιπλέον, ιδιαιτέρως ανάμεσα στους χρήστες ηλικίας 18-34 ετών, υπάρχουν 130% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν κάποια αγορά βάσει μιας περιήγησης.

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας

Δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες της Google και πιθανούς πελάτες σας να «αλληλεπιδράσουν» με την επιχείρησή σας, να ανακαλύψουν τους χώρους, την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση ακόμα και τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες σας με έναν ευχάριστο, διαδραστικό, έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο.

Ταυτόχρονα όσο περισσότερο ασχολούνται με την πλατφόρμα εικονικής περιήγησης «παίζοντας» με αυτήν (π.χ. κίνηση από το ένα σημείο στο άλλο, κίνηση της κάμερας κ.λπ.) τόσο περισσότερο προδιαθέτονται θετικά για την επιχείρηση.

Αυξήστε και βελτιώστε
την προβολή σας στην Google™

Όταν πιθανοί πελάτες αναζητούν την επιχείρησή σας στην Google™, θα βλέπουν απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης τις εικόνες και την παρότρυνση να περιηγηθούν εικονικά στην επιχείρησή σας. Οι εικόνες και η σχετική παρότρυνση θα εμφανίζονται επίσης στους Χάρτες Google™, στις Τοπικές σελίδες Google+™ καθώς επίσης και σε άλλες υπηρεσίες της Google™!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GOOGLE

Η καταχώριση της επιχείρησής σας στο Google είναι το πλέον προβεβλημένο στοιχείο της εταιρείας σας. Όταν πιθανοί πελάτες αναζητούν την επιχείρησή σας στην Google™, θα βλέπουν απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης τις εικόνες και την παρότρυνση να περιηγηθούν εικονικά στην επιχείρησή σας.

Εμφάνιση παραδείγματος


ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE

Εδραιώστε την παρουσία σας. Όταν σας αναζητούν υποψήφιοι πελάτες στους Χάρτες Google, εξασφαλίστε ότι η πρώτη τους εντύπωση θα είναι σπουδαία. Οι Χάρτες Google μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα για την επιχείρησή σας, από το να δείχνουν απλά την τοποθεσία σας. Προσθέτουμε ελκυστικές εικόνες και μία εικονική περιήγηση που προσκαλεί τους χρήστες του Internet στο εσωτερικό της επιχείρησής σας

Εμφάνιση παραδείγματος


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Μπορείτε να ενσωματώσετε εύκολα στην ιστοσελίδα σας, σε άλλες ιστοσελίδες, σε τουριστικούς/επαγγελματικούς οδηγούς κ.λπ. αλλά και στη σελίδα σας στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα την εφαρμογή εικονικής ξενάγησης χωρίς επιπλέον κόστος και με απεριόριστα δικαιώματα χρήσης, ενώ αυτόματα δημοσιεύεται και στη σελίδα σας στο Google+, το δεύτερο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο μετά το Facebook, όπου ολοένα και περισσότερος κόσμος ανακαλύπτει, μοιράζεται και σχολιάζει επιχειρήσεις και καταστήματα!

Εμφάνιση παραδείγματος


ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet (Android, iOS, Windows) οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται στο εσωτερικό της επιχείρησή σας. Η υπηρεσία είναι επίσης συμβατή με συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Η περιήγηση προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη της συσκευής που χρησιμοποιείται ώστε να να είναι πλήρως λειτουργική.


ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ *

Όσοι προβάλλουν μια καταχώριση επιχείρησης με εικονική περιήγηση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να ενδιαφερθούν να κάνουν κάποια αγορά σε αυτή. Επιπλέον, ιδιαιτέρως ανάμεσα στους χρήστες ηλικίας 18-34 ετών, υπάρχουν 130% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν κάποια αγορά βάσει μιας περιήγησης.